Når du bruger www.plglas.dk eller www.plart.dk, accepterer du samtidigt nedenstående datapolitik.

Hvem administrer hjemmesiderne?

De to hjemmesider www.plglas.dk og www.plart.dk ejes og administreres af:

Glarmester Per Lang Aps.
Roskildevej 299 B
2610 Rødovre

Cvr.: 25 39 12 09

1. Hvilke oplysninger indsamles?

Vi bruger ikke cookies, som indsamler personlige oplysninger om dig, eller sporer din færden på nettet. Dog anvender vi såkaldte tekniske cookies, som øger brugervenligheden på siden, ved f.eks. at huske hvilke steder du besøger på vores websites, for dermed at hente og vise disse sider hurtigere, huske din indkøbskurv, mv.

Vi modtager og gemmer kundedata i forbindelse med et køb på www.plart.dk. Data vi modtager ved køb er: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail. Disse oplysninger er obligatoriske, og skal udfyldes ved køb. De personlige data kunderne indtaster ifbm. køb, opbevares på en sikker server hos vores databehandler:

Nordic Webdesign ApS
Søvangsvej 1
2650 Hvidovre

2. Hvad bruger vi dine data til?

De personlige oplysninger du oplyser ved et køb, gemmes på en sikker server, hos vores dataleverandør. Vi bruger dine oplysninger til forsendelse af dine varer, samt til eventuel returnering.

3. Videregives dine oplysninger til andre?

Nej. Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. part, med mindre du har givet udtrykkeligt samtykke hertil, eller persondataloven tillader det.

Vi har dog ingen intentioner om at videregive nogen oplysninger, samtykke eller ej, med mindre det er nødvendigt for at gennemføre et salg eller en refusion.

4. Hvor lang tid opbevares dine data?

Dine kundedata (se punkt 1) gemmes automatisk i vores system, hvis du afgiver en ordre, eller hvis du opretter en kundekonto. Dine data og/eller ordrer bliver højest gemt i 3 år, efter du har foretaget et køb.

Har du en kundekonto, vil dine indtastede kundedata dog blive gemt i systemet indtil du lukker din kundekonto igen.

5. Hvordan er dine kundeoplysninger beskyttet?

Vores webshop er hostet af Nordic Webdesign, på en sikker server, og data på vores to hjemmesider er kun tilgængelige for os, via et sikkert login system.

Dine kundedata bliver altså ikke gemt på vores computere, men på en server hos Nordic Webdesign, hvor sikkerheden er i top.

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende, med henblik på også at sikre en sikker og fortrolig datahåndtering i fremtiden.

6. Du har retten til dine data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Glarmester Per Lang Aps. har om dig. Hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid på dem ændret eller slettet.

Har du spørgsmål om behandlingen af dine kundedata eller lignende, så er du velkommen til at kontakte os.

Glarmester Per Lang ApS.

Roskildevej 299 B
2610 Rødovre

Tlf.: (+45) 36 41 20 41

Mail: info@plglas.dk